Home » Kindernevendienst, crèche & kerktaxi (23/05 -Can Be Deleted)

Crèche

 

Voor de jongste kinderen (tot 4 jaar) is er tijdens de kerkdiensten een crèche, behalve gedurende de zomervakantie. De crèche wordt bij toerbeurt geleid door leden van onze gemeente. Als  crècheleiding heb je gemiddeld eenmaal per twee maanden dienst. De kinderen kunnen worden gebracht vanaf een kwartier voor aanvang van de dienst. Bij de Kerstmorgen-, Paas- en Pinksterdienst worden de kleintjes tegen het einde van de dienst de kerkzaal ingebracht.

 

 Kindernevendienst

  

Voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst tijdens een gedeelte van de kerkdienst. De dominee geeft aan op welk moment tijdens de dienst de kinderen de kerkzaal kunnen verlaten om naar de kindernevendienst te gaan. De kinderen komen weer terug in de kerkdienst na het lied volgend op de preek. Tijdens de kindernevendienst wordt het thema van de dienst aan de hand van ‘Kind op zondag’ nader uitgewerkt. 

In de zomervakantie is er geen kindernevendienst.

Kerktaxi

 

Wekelijks worden verschillende gemeenteleden naar de dienst gebracht en weer opgehaald. Dat gebeurt soms door familie. Maar men kan ook een beroep doen op de diaconie. Informatie bij mw Plonie Nagtegaal. U kunt uw vraag kenbaar maken via dit online formulier.