In en rond de viering

Wij nodigen iedereen van harte uit om onze vieringen bij te wonen. Ook mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld omdat ze de zorg hebben voor kleine kinderen, kampen met ziekte of aan huis gekluisterd zijn. Onderstaand leest u de services die we hen bieden.  


Crèche

 

Voor de jongste kinderen (tot 4 jaar) is er tijdens de vieringen een crèche, behalve gedurende de zomervakantie.

De crèche wordt bij toerbeurt geleid door leden van onze gemeente en bevindt zich in de ruimte rechts naast de ingang.

Hier kunt u uw kinderen een kwartier voor aanvang van de viering brengen.  De aanwezige leiding zal uw kind op zijn/haar gemak stellen en uitnodigen om te gaan spelen.

Bij de Kerstmorgen-, Paas- en Pinksterdienst worden de kleintjes tegen het einde van de dienst de kerkzaal ingebracht om samen met hun ouders de zegen te ontvangen.  

Kerktaxi

 

Wekelijks worden verschillende gemeenteleden naar de dienst gebracht en weer opgehaald. Dat gebeurt soms door familie. Maar men kan ook een beroep doen op de kerktaxi.

Dit is een haal- en terugbrengservice voor en door gemeenteleden.

Wilt u daarvoor in aanmerking komen? Laat het ons weten via het contactformulier. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Kerkomroep in De Open Hof

 

Op deze website www.kerkdrunen.nl staat rechts een snelkoppeling naar Drunen op de Kerkomroep.nl site. Is het voor u niet mogelijk om naar de kerk te komen dan is dit een goed alternatief.

U kunt tot 45 diensten terugluisteren.

Wilt u een MP3-bestand van een (bijzondere) dienst ontvangen, dan is dat mogelijk. Voor vragen of opmerkingen kerkrentmeesters@kerkdrunen.nl .