Home » Vieringen » Op zondag


Op zondag

 

Elke zondagmorgen om 10.00 uur is er een viering in onze kerk aan de Vennestraat 57 in Drunen. We vieren onze relatie met God en van daaruit met elkaar, door te zingen, te bidden én te luisteren naar de Bijbelvertelling en –uitleg. 

De vieringen in onze kerk zijn afwisselend. Niet alleen door de variatie aan voorgangers, maar ook doordat er regelmatig een bijzondere invulling is van de dienst, met een thema, muzikale omlijsting (tijdelijk niet van toepassing i.v.m. de coronamaatregelen) óf bijzondere gastspreker. 


Viering bijwonen?

 

U bent van harte welkom! Onze deuren staan open vanaf 9.30 uur. Een kwartier en vijf minuten voor aanvang van de viering luiden we de kerkklok. Zo kunt u het niet missen.

Benieuwd wie er in de viering voorgaat? Kijk op de homepagina of raadpleeg het vieringenrooster op deze website, het mededelingenbord in de hal van De Open Hof, het kerkblad ‘Samen’ of de regionale weekbladen.

 

Als u voor het eerst bij ons een viering meemaakt, is het volgende fijn om te weten:

  • U bent vrij te gaan zitten waar u wilt; tijdelijk is deze regel aangepast i.v.m. de coronamaatregelen, zie hiervoor de homepagina
  • We zingen uit het Liedboek. Daarnaast is er ruimte voor liederen uit andere bundels, zoals Iona of Opwekking
  • Een eigen liedboek meenemen is niet nodig. Onze kerkzaal is voorzien van beamers, dus liederen worden geprojecteerd op grote beeldschermen voorin de kerk
  • Kinderen zijn van harte welkom in onze kerk. Lees meer hierover bij kindervieringen
  • Tijdens de dienst is de kerk (koster) altijd bereikbaar voor noodgevallen op telefoonnummer 0416 376058

 

Koffiedrinken na de dienst

 

Voor de aangepaste gang van zaken kijk op de homepagina. 

Wekelijks is er na de kerkdienst koffie, thee en limonade in de hal van de kerk.

Voor de ouderen (en iedereen die liever zit) staat de koffie klaar in de ‘droge ruimte’. Alle vaste bezoekers en gasten zijn van harte welkom om elkaar bij een kop koffie te ontmoeten.